Mindfulness den 5 oktober

Mindfulness den 5 oktober

Varmt välkommen till en dag av mindfulness, där vi övar och utforskar mindfulness, eller med andra ord, medveten närvaro. Vi kommer att vara i naturen och tillsammans med hästar. Att öva mindfulness hjälper oss att vara mer närvarande i nuet och ta vara på det som är gott i livet, glädjas och få kraft av det för att bland annat ha energi till att hantera det som är våra utmaningar.

När vi bjuder in naturen och hästarna öppnar vi våra sinnen för en ökad samvaro med naturen och hästarna och en fördjupad kontakt med vår egen inre ”natur”. Vi får hjälp att träna upp vår närvaro med alla våra sinnen.

Det blir en dag för dig som vill utforska hur du kan få mer närvaro och kontakt med dig själv, bli mer balanserad och göra mer medvetna val. Ett tillfälle att ta hand om dig själv och ta med dig erfarenheterna vidare i ditt liv.

Kursledare:

Jill Andersson, Ridinstruktör i integrerad ridkonst och centrerad ridning, livscoach med mångårig erfarenhet av att rehabilitera, stötta och stärka människor och hästar i deras individuella utveckling.

Helen Svensson, Mindfulnessinstruktör, Samtalsterapeut med Psykosyntes som grund, HR-konsult

Tid och plats:

Vi ses lördag 5 oktober, kl 10.00-14.00.

JA Aktiv Häst, Askesby Högengårdar 15, Säve, vid kaféet

Kostnad:

1.050 kr (inkl moms) – betalas in på Bankgiro: 5958-4987 eller Swish: 123-0240101 innan kursstart. Ange Mindfulness och ditt namn

Anmälan: Anmälan gör du via mail; helen@aktivhast.se innan den 2 oktober.

Hör gärna av dig om det är något du undrar, till Helen Svensson, tel 0703-564479

Ta på dig kläder för att hålla dig varm under dagen. Lite grövre skor behövs då vi ska vara ute i naturen. Regnkläder kan behövas och något att sitta på när vi är ute. Vi bjuder på kaffe, te, frukt och smörgås.

Varmt välkommen önskar Jill, Helen och hästarna på JA Aktiv Häst

2024-09-03 14:34